ساخت یک مرکز تحقیق و توسعه 100 میلیون دلاری متاورس در ملبورن

ساخت یک مرکز تحقیق و توسعه 100 میلیون دلاری متاورس در ملبورن

استارت اپ متاورسی Translucia Global Innovation مستقر در تایلند در یک پروژه مشترک با همکاری شرکت توسعه نرم افزار استرالیایی Two Bulls، بودجه اولیه 100 میلیون دلاری را برای ساخت یک مرکز تحقیق و توسعه متاورس (MRDC)

در ملبورن اختصاص داده است. Translucia یکی از شرکت های تابعه شرکت هنری و سرگرمی T&B Media Global است که در اکتبر 2021 (مهر 1400) پروژه Translucia Metaverse خود را با سرمایه اولیه 283 میلیون دلاری برای دنیای مجازی راه اندازی کرد.

اکنون، T&B برای ساخت MRDC و راه‌اندازی نرم‌افزاری آن در نوامبر سال جاری (آبان ماه) با Two Bulls وارد همکاری شده است.

گفتنی است که T&B با بررسی طیف وسیعی از شرکت های مشابه در سراسر جهان، پس از پشت سر گذاشتن مجموعه ای از گفتگوها بین دو سازمان، Two Bulls را به عنوان مرکز تحقیق و توسعه (R&D) مورد نظر خود برای کمک به ساخت این پروژه برگزید.

وجود نیروی کار ماهر محلی در ملبورن و مشوق مالیاتی تحقیق و توسعه تا سقف 45 C برای هر 1 دلار خرج شده، به منعقد شدن این پیمان همکاری کمک کرد.

آنچه آنها برای تحقیق نیاز دارند

برای اجرایی شدن این پروژه، زمینه‌های جدید زیادی هست که نه تنها از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، بلکه به لحاظ اقتصادی و گیمیفیکیشن سیستم باید بررسی شوند. بخشی از این پروژه بر بهبود مصرف انرژی در متاورس متمرکز خواهد بود.

جیمز کین (James Kan):

مدیر عامل و بنیانگذار Two Bulls گفته است که تفاوت قابل توجه این پروژه با سایر متاورس های موجود مانند دیسنترالند و سندباکس در این است که متاورس Translucia متعهد به پایداری بوده و دید مردم پسندتری دارد.

متاورس یا همان فراجهان، فرضیه‌ای از نسل بعدی اینترنت است که از محيط‌های مجازی سه بعدی آنلاین غیرمتمرکز و پایدار تشکیل می‌شود. متاورس یک پروژه واقعیت مجازی جهت پیوند جهان فیزیکی ما با زندگی دیجیتال، دنیای آواتارها و نسل بعدی اینترنت است و همچنین نوعی واقعیت مجازی دیجیتال است که جایگزین افراد در محل کار و تحصیل و ملاقات‌های حضوری می‌شود و در نتیجه کاربران همیشه آنلاین هستند. اینترنت مجموعه گسترده‌ای از پروتکل ها، فناوری شبکه‌های ارتباطی و زبان ها، به علاوه دستگاه‌هایی برای دسترسی به محتوای آن هستند. متاورس نیز به همین شکل خواهد بود.

چالش ها و مشکلات متاورس و واقعیت افزوده آن به احتمال زیاد اجتناب ناپذیر خواهد بود. اگر چه کاربران آینده ممکن است این فناوری را تنها تحت عنوان اینترنت بشناسند ولی نکته این است که قرار نیست برای گذار از عصر اینترنت به متاورس دکمه‌ای فشار داده بشود، بلکه متاورس به تدریج توسعه پیدا می‌کند و دنیا را فرا می‌گیرد. همانطور که هیچ کس متوجه گذر اینترنت از نسل اول به نسل دوم نشد، توسعه و پیشرفت متاورس هم با حضور گسترده‌تر افراد در دنیای مجازی و پیوند زدن هرچه بیشتر هویت‌شان به زندگی دیجیتالی و مجازی، به طور طبیعی اتفاق خواهد افتاد.

با توجه به انتشار اخیر «فایل‌های فیسبوک» توسط وال استریت ژورنال نیز مشخص شد که این پلتفرم رسانه اجتماعی، از مشکلات متعددی رنج می‌برد و روش‌های تجاری مشکوکی از یک دعوی حقوقی بزرگ برای کاهش تعديل محتوا گرفته تا رفتار ترجیحی با کاربران خاص را به کار گرفته است. همه این‌ها در تضاد کامل با دیدگاه برابری طلبانه مارک زاکربرگ برای متاورس است. این اسناد همچنین نشان می‌دهند که فیسبوک به سرعت در حال از دست دادن محبوبیت خود میان جوانان نسل هزاره است؛ نسلی که احتمالا بیشترین تعامل را با فناوری های متاورس خواهند داشت.

به توصیف بسیاری از صاحب نظران حوزه فناوری‌های دیجیتال، پروژه متاورس جانشین اینترنت امروزی خواهد شد؛ البته نه صرفا به عنوان یک مقصد واحد که تمام افراد قرار است روزی به آن وارد شوند، بلکه به صورت شبکه‌ای پیچیده از میلیون‌ها مقصد، صدها نمایه و ده‌ها مرورگر بزرگ و قدرتمند پا به میدان تکنولوژی خواهد گذاشت.

فیسبوک در ماه اکتبر ۲۰۲۱ نام خود را به متا تغییر داد و اعلام کرد که فعالیت‌های این شرکت محدود به برنامه‌های اجتماعی نیست و قرار است طراحی و ساخت فناوری‌‎های جدید در حوزه متاورس را در دستور کار خود قرار دهد. در حالی که کارشناسان معتقدند که دنیای کنونی ما فاصله زیادی با متاورس دارد، اما این اتفاق، ذهن افراد بسیاری را درگیر کرده است. به طوری که این کلمه بیش از ۷۴ هزار بار در ماه، در گوگل جستجو شده است

راتان می‌گوید: «آنچه در حال حاضر اتفاق می‌افتد، متاورس و تاثیر آن بر فراوری رسانه‌های اجتماعی بدون بازی است. متاورس جدید برای پشتیبانی از هر نوع تعامل اجتماعی طراحی شده است. این تعامل می‌تواند در قالب گفتگو در جمع دوستانه یا جلسه کاری باشد.»

هیجان در مورد مفهوم متاورس به سرعت در حال افزایش است. اما برای پیوند این دنیای تخیلی با زندگی فعلی انسان‌ها فاصله زیادی باقی مانده است. راتان گفت: «مردم آن را به صورت تکه تکه و آرام آرام می‌سازند. اما ما دقیقا نمی‌دانیم که نحوه استفاده از متاورس و تاثیر آن بر زندگی افراد چگونه است.»

ثبت دیدگاه

کد امنیتی

0دیدگاه

دیدگاهی ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.