بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارزهای دیجیتال

بهترین تایم فریم برای نوسان گیری ارزهای دیجیتال

بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری ارز دیجیتال از سوالاتی هست که هر تریدر تازه کاری در ذهن دارد چرا که انتخاب تایم فرم مناسب یکی از الزامات سودآوری در ترید ارز دیجیتال است.

بازار ارزهای دیجیتال دارابط شرایط پر نوسانی هست که تریدرها می تونن با استفاده از این فرصت ها کسب درآمد کنند. البته سرمایه گذارانی هستن که برای کسب درآمد از این بازار ارز دیجیتال اقدام به سرمایه گذاری های طولانی مدت می کنند. در مقابل افرادی هم وجود دارن که با نوسان گیری از ارزهای دیجیتال درآمد به دست میارن. تریدرها به دنبال بهترین زمان برای نوسان گیری هستن.

نوسان‌گیری ارز دیجیتال چیست؟

همانطور که می‌دانید، معامله‌گران در حوزه ارزهای دیجیتال به دو عده هولدرها و تریدرها تقسیم می‌شوند. هولدرها معمولا ارز دیجیتال خریداری شده را برای مدت زیادی نگهداری کرده و دست به معامله در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت نمی‌زنند. در نقطه مقابل تریدرها هستند. تریدرها یا معامله‌گرها، دائما در حال معامله رمزارزها هستند. آن‌ها به محض خرید یک رمزارز، مترصد فروش آن در مدت ‌زمانی کوتاه هستند. گاهی تریدرها رمزارزی را که در یک روز خریده‌اند، در همان روز و گاهی ظرف چند دقیقه یا ساعت می‌فروشند.

اینجاست که مفهوم نوسان‌گیری اهمیت پیدا می‌کند. همانطور که می‌دانید قیمت رمزارزها در بازه‌های متفاوت روز، هفته و یا ماه متفاوت است. یک رمزارز معمولا در طول شبانه روز یک قعر قیمت و یک قله قیمت را تجربه می‌کند. همین مساله در مورد بازه‌های زمانی دیگر مثل یک هفته، دو هفته یا ماه نیز صدق می‌کند. بعضی از افراد با خرید و فروش رمزارزها در همین قعرها و قله‌های قیمتی، به سود دست پیدا می‌کنند. به این کار نوسان‌گیری گفته می‌شود؛ یعنی کسب سود از نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال.

نوسان گیری ارز دیجیتال چگونه انجام می‌شود

نوسان‌گیری اگر چه در بازه‌های کوتاه‌مدت رخ داده، با این حال امری بر اساس شانس نیست. بر اساس تصمیم‌گیری عقلانی، هیچکس سرنوشت سرمایه‌ خود را به شانس نمی‌سپارد. در نتیجه کسانی که وارد فضای نوسان‌گیری می‌شوند، با استفاده از روش‌های علمی دست به شناخت نوسانات بازار ارز دیجیتال زده و خرید و فروش خود را انجام می‌دهند.

  • تحلیل تکنیکال اساس روش تکنیکال، ابزارهای ریاضیاتی است. به کمک ابزارهای ریاضیاتی، معامله‌گران یا همان تریدرها متوجه می‌شوند که در چه زمانی یک ارز وارد شیب صعودی قیمت خود شده و همچنین ناحیه مقاومتی آن در چه عددی است؛ یعنی قیمت آن از چه رقمی احتمالا بالاتر نرفته و اگر بالا رود، روند رو به رشدی خواهد داشت. با استفاده از ابزارهای ریاضیاتی و تحلیل نمودارها، تریدرها بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال را شناسایی کرده و دست به خرید و فروش می‌زنند.

  • تحلیل فاندامنتال تحلیل فاندامنتال، بر تعقیب اخبار حوزه ارز دیجیتال تکیه دارد. کسانی که قصد دارد معاملات خود را با تحلیل‌های فاندامنتال پیش ببرند، اخبار بازار را دنبال می‌کنند. آن‌ها با توجه به شایعات یا اخباری که پخش می‌شود، یک ارز دیجیتال را خریداری کرده و پس از سودزایی آن را می‌فروشنند. لیست شدن یک ارز دیجیتال در یکی از صرافی‌های بزرگ، سوختن توکن‌ها، قوانین جدید در کشورهای قدرتمند اقتصادی و مواردی از این دست اخباری هستند که قیمت ارزهای دیجیتال را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند. افرادی که دانش و تجربه کافی را داشته باشند، می‌توانند با تحلیل این اخبار، به سود خوبی دست پیدا کنند.

آشنایی با نوسان گیری ارزهای دیجیتال

نوسان گیری ارزهای دیجیتال هم یکی از استراتژی های معاملاتی هست که تریدرها و معامله گران با استفاده از این استراتژی در بازار کریپتوکارنسی ها از تغییرات قیمتی رمزارزها سود به دست میارن. در این استراتژی، تریدرها برای بررسی تغییرات قیمتی یه ارز دیجیتال روی بازه های زمانی مشخص و محدود تمرکز می کنند. هدف از این کار کسب سود از نوسانات یه ارز دیجیتال در یه بازه زمانی یا تایم فریم نسبتا کوتاه هست. بازه های زمانی در نوسان گیری، معمولا از روزانه تا هفته ای انتخاب میشن و تریدر نوسان گیر با در نظر گرفتن تغییرات قیمت در این بازه زمانی با کمک ابزارهای مختلفی به سودهای زیادی دست پیدا می کنه.

تایم فریم چیست؟

تایم فریم نوسان‌گیری ارز دیجیتال، بازه زمانی است که تریدر در آن معاملات را در نظر می‌گیرد تا بتواند با توجه به قعر و قله‌های قیمتی، دست به خرید و فروش رمزارزها بزند.

در یک تعریف تکنیکال، تایم فریم به بازه‌ای گفته می‌شود که در آن یک میله قیمتی یا کندل بر روی نمودار قیمت‌های یک ارز دیجیتال تشکیل می‌شود. اینکه این بازه زمانی چه مقدار است، به خود شما بستگی دارد. برای مثال اگر شما بازه زمانی خود را سی‌دقیقه‌ای تنظیم کنید، میله‌های قیمتی را خواهید دید که نشان‌دهنده تغییرات قیمت در نیم ساعت هستند.

انواع تایم فریم از نظر نوع استراتژی

  • تایم فریم کوتاه مدت یکی از انواع تایم فریم ها از نظر نوع استراتژی، تایم فریم کوتاه مدت هست که مورد استفاده معامله گران و تریدرهای ارز دیجیتال قرار می گیره. در این بازه های زمانی به عنوان بهترین تایم فریم برای نوسان گیری در تحلیل های روزانه انتخاب میشن. اگه بخواهیم روند قیمتی رو در کوتاه مدت بررسی کنیم، باید تایم فریم کوتاه مدتی رو انتخاب کنیم. در تایم فریم های کوتاه مدت، کندل ها و نقاط، داده های کوتاه مدت رو نشون میدن.

  • تایم فریم بلند مدت یکی دیگه از انواع تایم فریم ها از نظر نوع استراتژی، تایم فریم بلند مدت هست که شما می تونین با استفاده از تایم فریم سرمایه گذاری های پرسودی انجام بدین. تایم فریم بلند مدت در نوسان گیری کاربرد کمتری داره. تایم فریم بلند مدت معمولا یک ساله یا دو ساله هست و افرادی که از اون استفاده می کنند، نگاه نسبتا بلند مدتی به بازار ارزهای دیجیتال دارن و قصد سرمایه گذاری های طولانی مدت دارن.

  • تایم فریم میان مدت تایم فریم میان مدت هم یکی دیگه از انواع تایم فریم ها از نظر نوع استراتژی هست. این بازه های زمانی از جمله اطمینان بخش ترین تایم فریم ها در نوسان گیری ارزهای دیجیتال هستن و به عنوان بهترین تایم فریم برای نوسان گیری توسط خیلی از تریدرها و معامله گران حرفه ای انتخاب میشن. در تایم فریم های میان مدت، بازه های زمانی یک ماهه، دو ماهه و یا سه ماهه انتخاب میشن. از این بازه های زمانی، معمولا برای توجه به نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال در میان مدت استفاده میشه.

بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال کدام است؟

تازه‌واردان به بازار ارزهای دیجیتال اغلب این سوال را مطرح می‌کنند که (بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری ارز دیجیتال) چه زمانی است؟ در جواب باید گفت که پاسخ به این پرسش، جواب مشخصی ندارد. ویژگی‌های زیادی است که می‌تواند مشخص کند که کدام تایم فریم برای چه شخصی مناسب است. به طور کلی تایم فریمی که انتخاب می‌کنید، دو چیز را مشخص می‌کند:

  • ریسک معامله‌ای که قصد انجام آن را دارید
  • زمان معلوم شدن نتیجه معامله‌ای که انجام داده‌اید برای مثال، اگر شما تایم فریم یک ساعته را انتخاب کنید، نتیجه معاملات شما ظرف چند ساعت مشخص می‌شود. با این وجود ریسک شما مقدار مشخصی خواهد بود. این ریسک نسبت به زمانی که به معاملات با تایم فریم 15 دقیقه دست می‌زنید، کمتر است. در عین حال در تایم فریم 15 دقیقه‌ای، شما ظرف حدود یک ساعت به جواب معامله خود خواهید رسید. در نتیجه تعیین بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال برای همه یکسان نیست و در نتیجه برای پاسخ به این پرسش باید به چند عامل توجه کرد.

تعیین بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال با توجه به دانش و تجربه

اگر تازه وارد بازار ارزهای دیجیتال شده‌اید، به سراغ بازه‌های کوتاه مدت 5 یا 15 دقیقه‌ای نروید. بازار ارزهای دیجیتال علیرغم جذابیت‌ها و فرصت بی‌شمار، بازاری پیچیده است که شناخت ویژگی‌های مختلف آن مدتی زمان می‌برد. در نتیجه تا زمانی که به طور کامل با این بازار آشنا شوید، بهتر است در تایم‌فریم‌های طولانی‌تری دست به معامله بزنید. معمولا بهترین تایم فریم نوسانگیری ارز دیجیتال برای افراد تازه‌وارد، روزانه است.

هدف از معامله‌گری؛ عاملی موثر در تعیین بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال

یک نکته بسیار مهم در زمینه تعیین بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال این است که فرد مشخص کند چه هدفی از نوسانگیری دارد. گاهی هدف افراد سودهای کم ولی در زمان‌های کمتر است. گاهی افراد قصد دارند در بلند مدت سودهای بیشتری ببرند. اینکه هدف افراد چه میزان سود و در چه بازه زمانی است، باعث تغییر در پاسخ این پرسش می‌شود که بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال کدام است.

کسب سود با انتخاب بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال

علیرغم پستی و بلندی‌هایی که بازار ارزهای دیجیتال مانند هر بازار دیگری در سال‌های اخیر داشته و وقایعی همچون همه‌گیری کرونا و جنگ روسیه و اوکراین که تاثیرات زیادی بر این بازار داشته‌اند، با این حال سرمایه‌گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال کماکان یکی از سرمایه‌گذاری‌های سودآور است. نوسانگیری نیز یک استراتژی معاملاتی است که به شما کمک می‌کند تا در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت، به سودآوری دست پیدا کنید. به این منظور داشتن دانش کافی و از جمله شناخت بهترین تایم فریم برای نوسانگیری ارز دیجیتال امری ضروری است.

ثبت دیدگاه

کد امنیتی

0دیدگاه

دیدگاهی ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.