معرفی ارز دیجیتال فچ اِی آی FET
فچ اِی آی FET پلتفرم غیرمتمرکزی است که در راستای ایجاد زیرساخت هوشمند برای اینترنت اشیا، از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین استفاده میکند. هدف اصلی آن ارائه چارچوبی غیرمتمرکز و مستقل برای صنایع مختلف، ازجمله حمل و نقل، انرژی، پزشکی و… بوده و ایده پشت شکلگیری این شبکه، امکان رشد و توسعه اقتصاد دیجیتال بدون دخالت نیروی انسانی است.
درواقع این شبکه به دنبال ایجاد راهی است که افراد تعامل بهتری با ماشینها و دستگاهها پیدا کنند و ماشینها نیز به طور یکپارچه به فعالیت بپردازند. با این تفاسیر بیشتر به این موضوع پی میبریم که این موضوع میتواند انقلاب عظیمی را در صنایع مختلف ایجاد کند.
فچ اِی آی FET برای دستیابی به اهداف خود از شبکه بلاکچین استفاده میکند که روشی امن و شفاف برای ذخیرهسازی اطلاعات محسوب میگردد. جالب است بدانیم که تیم این شبکه در حال کار بر پروژهای به نام شهر هوشمند هستند که در آن تمامی موارد، از چراغ راهنمایی رانندگی گرفته تا مصرف انرژی، به طور خودکار مدیریت میشوند. این پروژه میتواند موجب کاهش ازدحام، کاهش هزینههای انرژی و به طور کلی بهبود کیفیت زندگی مردم شود.
به طور کلی پلتفرم فچ اِی آی FET پتانسیل این را دارد که زندگی افراد را سادهتر و کارآمدتر سازد؛ چراکه ماشینها کارهایی را انجام میدهند که برای انسان زمانبرتر و دشوارتر است. درواقع فچ ای آی با ایجاد سیستمی هوشمند و خودمختار، آیندهای هوشمندتر را برای افراد رقم میزند.
تاریخچه فچ اِی آی FET
پروژه فچ اِی آی FET از یک استارت اپ مستقر در انگلستان در سال 2017 کلید خورد. شرکت های uVue و itzMe با هم ادغام شدند و فچ ای آی متولد شد. همایون شیخ (Humayun Sheikh) و توبی سیمپسون ( Toby Simpson) بنیان گذاران این پروژه بودن. در حال حاضر تیم توسعه فچ شامل 26 متخصص هوش مصنوعی و نرم افزار میشه، همایون شیخ هم اکنون مدیر عامل پروژه فچ اِی آی FET بوده و از بنیان گذاران uVue و itzMe و Mettalex به شمار می رود. توبی سیمپسون هم در حال حاضر عهده دار مسئولیت مدیر اجرایی فچ هستن و در گذشته مدیر تیم طراحی DeepMind معروف بوده و هم در مقطعی مدیریت فنی Ososim Limited رو برعهده داشته. توماس هایین(Thomas Hain) متخصص یادگیری ماشین و استاد دانشگاه شفیلد از دیگر اعضای صاحب نام تیم پروژه فچ هستش. در سال 2019 پروژه فچ و ارز رسمی اون با نماد FET در لانچ پد بایننس معرفی شد و فچ به طور رسمی با به عرصه ظهور گذاشت.
نقشه راه پروژه فچ ای آی (FET)
توکن FET در فوریه 2019 معرفی شد و به موازات اون قرارداد هوشمند فچ اِی آی FET که بر پایه استاندار ERC-20 هستش پیاده سازی شد. ارتقا مداوم قرارداد ERC-20 این پروژه امکان همکاری پیوسته بین اتریوم و نسخه اصلی شبکه فچ را در ارتباط با کنترل غیر متمرکز عملکرد های شبکه رو فراهم می کنه. در سال 2020 شبکه آزمایشی شروع به کار کرد که هدف اون پیش بینی و بررسی زمینه های قابل بهبود قبل از شروع به کار نسخه اصلی بود. انتشار نسخه اصلی شبکه فچ به مارس 2021 موکول شد که شامل راهنمای یکپارچه با Tendermint بود و پروسه اجماع و تایید تراکنش ها رو تسریع می کرد. فچ یک شبکه تشویقی یا انگیزشی هم در دست راه اندازی داره با هدف اینکه دارندگان توکن فچ اِی آی FET قادر به ایجاد گره، اعتبار سنجی و سایر فعالیت های مدیریتی باشن.
بنیان گذاران ارز فچ اِی آی FET
همایون شیخ (Humayun Sheikh) بنیانگذار و مدیرعامل Fetch.ai است. علاوه بر او توبی سیمپسون (Toby Simpson) و توماس هِین (Tomas Hain) که موسسان دیگر هستند، به ترتیب در سمتهای مدیر اجرایی و مدیر ارشد فناوری فعالیت میکنند.
این پلتفرم چارچوبی برای ساخت و سفارشی سازی شبکههای هوش مصنوعی غیرمتمرکز برای انجام تسکها و وظایف پیچیده ارائه میدهد. چشم انداز همایون شیخ و تیمش درباره این شبکه، اتصال اقتصاد دیجیتال و واقعی است. حال شاید جالب باشد تا حدودی با فعالیتهای قبلی این اشخاص آشنا شویم.
همایون شیخ مدیرعامل و بنیانگذار Mettalex، uVue و itzMe است. لازم به ذکر است که سیمپسون مدیر اجرایی سابق این شبکه بوده و در حال حاضر به عنوان عضوی از هیئت مشاوران فعالیت میکند. علاوه بر آن سمت مدیریت ارشد Ososim Limited و مدیریت طراحی نرمافزار DeepMind را برعهده داشته است. توماس هین نیز پیش از این در بنیانگذاری Koemei نقش داشته است.
چه چیزی درفچ اِی آی FET منحصر به فرد است؟
یکی از اصلیترین اهداف این پلتفرم این است که تعداد زیادی از بازارها را به شکل خودکار درآورد. در نتیجهی انجام تعاملات اقتصادی مستقل، بازارهای سریع دیجیتالی را رقم میزنند.
لازم به ذکر است که توکن فچ اِی آی FET نقش بسیار حیاتی را در این شبکه ایفا میکند؛ به طوریکه کاربران با استفاده از این توکن میتوانند به ساخت و استقرار دوقلوهای دیجیتالی خود در شبکه بپردازند. توسعه دهندگان نیز با پرداخت این توکن، میتوانند به ابزارهای مبتنی بر یادگیری ماشین دسترسی داشته باشند و از آنها در موارد مختلفی استفاده کنند. گرههای اعتبارسنجی که اعتبار و شهرت شبکه را افزایش میدهند، از طریق اشتراک گذاری توکنهای فچ اِی آی FET فعال میشوند.
علاوه بر آن یکی دیگر از ویژگیهای مهم فچ ای آی، Resonate Social نام دارد که در ادامه به بررسی آن میپردازیم.
- Resonate Social Resonate نوعی پلتفرم مبتنی بر بلاکچین است که برای امنیت و اشتراک گذاری ارتباطات اجتماعی و توکنومیک مورد اعتماد طراحی شده است. این پلتفرم نوعی رسانه اجتماعی محسوب میشود که کاربران میتوانند پستها، فیلمها و عکسهای خود را در قالب NFT ایجاد کنند. همچنین ماهیت غیرمتمرکز آن به عنوان نوعی DAO در بلاکچین Fetch مدیریت میشود.
مزایا پروژه فچ اِی آی FET
دو مزیت عمده میتونیم برای پروژه فچ ای آی در نظر بگیریم که عبارتند از:
- نماینده یا عامل اقتصادی خود مختار که یک مفهوم جدید در هوش مصنوعی و دنیای فناوری به حساب میاد و پتانسیل بالایی برای جذب توجهات و سرمایه ها داره.
- تیم توسعه تشکیل شده از متخصصان صاحب نام هوش مصنوعی هستش و مشاوران با تجربه ای هم جذب پروژه شده.
امنیت شبکه فچ اِی آی FET
این پلتفرم از طریق نسخهای از مکانیزم اثبات سهام در ترکیب با هوش مصنوعی و DAG ایمن شده است. همچنین این شبکه به روشهای مختلفی امنیت و حریم خصوصی کاربر و شفافیت شبکه را حفظ میکند. درواقع شبکه فچ اِی آی FET برای ارائه مکانیزم اجماع بدون سانسور، از نظریه بازی و رمزنگاری استفاده میکند.
در این شبکه از ترکیب پروتکل PoS و تکنولوژیهای دیگر، امنیت ارتباطات و اتصالات تامین میشود. همچنین گرهها مسئولیت اعتبارسنجی تراکنشها را در بلاکچین برعهده دارند.
رویدادهای کلیدی برای فچ اِی آی FET
یکی از کلیدیترین اتفاقات این شبکه در ژوئن ۲۰۱۸ رقم خورد؛ زمانیکه با سرمایهگذاری شرکتهای بزرگی مانند Blockwall Management و Outlier Ventures، تیم فچ اِی آی FET توانستند طی سرمایه گذاری اولیه، مبلغ 15 میلیون دلار را جمعآوری کنند. چند ماه بعد و در فوریه ۲۰۱۹، از طریق IEO، توانست ۶ میلیون دلار به دست آورد و در مارچ ۲۰۲۱ نیز از طریق شرکت دارایی دیجیتال GDA Group، به جمع آوری ۵ میلیون دلار دیگر پرداخت.
پروژه بیان کردن، فچ ای آی و ارز دیجیتالش یک پلتفرم آینده دار هستش، ولی چیزی که مهم و تعیین کنندست اینه که ببینیم با گذر زمان این ادعا ها و اهداف پروژه تا چه حد محقق میشه. برای خرید و سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال FET اخبار بنیادی و روند پیشرفت پروژه رو پیگیری کنید و با بررسی همه جوانب در نهایت تصمیم گیری کنید.
ثبت دیدگاه
0دیدگاه
دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.