متاورس در کشورهای در حال توسعه بیشترین میزان محبوبیت را دارد
بر اساس نظرسنجی انجام شده برای مجمع جهانی اقتصاد (WEF)، هیجان برای متاورس و واقعیت مجازی در کشورهای در حال توسعه بسیار بیشتر از کشورهای با درآمد بالا است.
نتایجی که توسط شرکت تحقیقات بازار Ipsos منتشر کرده نشان می دهد که ۵۲٪ از ۲۱,۰۰۰ بزرگسالی که در ۲۹ کشور مورد بررسی قرار گرفتند با متاورس آشنا هستند. و ۵۰٪ از آنها نیز حس مثبتی در خصوص استفاده از متاورس در زندگی روزمره خود دارند.
چین، هند، پرو، عربستان سعودی و کلمبیا پنج کشور اولی بودند که دو سوم یا بیشتر پاسخ دهندگان گفتند که احساسات مثبتی نسبت به این فناوری دارند. از بین این کشورها چین و هندوستان با به ترتیب ۷۸ و ۷۵ درصد بیشترین خوشبینی را داشتند.
کشورهای پر درآمد نکته جالب این نظرسنجی پاسخ دهندگان از کشورهای پر درآمد بودند. در این کشورها کمتر از یک سوم پاسخ دهندگان نسبت به متاورس و واقعیت مجازی حس مثبتی داشتند.
ژاپن با تنها ۲۲٪ کمترین امتیاز را به خود اختصاص داده است. پس از آن بریتانیا (۲۶ درصد)، بلژیک (۳۰ درصد)، کانادا (۳۰ درصد)، فرانسه (۳۱ درصد) و سپس آلمان (۳۱ درصد) در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
جالب است که کشورهای پردرآمد کمترین میزان آشنایی با مفهوم متاورس را داشتند. به عنوان نمونه در کشورهای فرانسه، بلژیک و آلمان میزان آشنایی کمتر از ۳۰ درصد بود.
ترکیه با ۸۶ درصد، هند (۸۰ درصد)، چین (۷۳ درصد) و کره جنوبی با (۷۱ درصد) بیشترین میزان آشنایی با متاورس را دارند. در این بین لهستان با ۲۷ درصد کمترین امتیاز را کسب کرد.
پاسخ دهندگان همچنین در زمینه هایی از جمله سبک زندگی مورد بررسی قرار گرفتند. پاسخ دهندگان کشورهای در حال توسعه مانند آفریقای جنوبی، چین و هند بر این باور هستند که متاورس می تواند تاثیر مثبتی بر زندگی مردم داشته باشند. اما در مقابل، پاسخ دهندگان اهل ژاپن، بلژیک و فرانسه باوری به تاثیرگذاری متاورس در زندگی روزمره نداشتند.
مردم کشورهای پیشرفته از متاورس بیشتر استقبال میکنند درصد خوشبینی مردم نسبتبه استفاده از متاورس در زندگی روزمره به تفکیک کشورهای مختلف در اغلب کشورهایی که مردم آنها بالاترین درآمد را نسبت به دیگر کشورها دارند، کمتر از یکسوم پاسخدهندگان به استفاده از متاورس در زندگی روزمره خود خوشبیناند.
در بین کشورهایی با کمترین علاقه به استفاده از متاورس در زندگی روزانه، ژاپنیها با تنها ۲۲ درصد احساس مثبت نسبت به متاورس صدرنشیناند. پس از ژاپن، بریتانیا با ۲۶ درصد، بلژیک و کانادا هر دو با ۳۰ درصد و همینطور فرانسه و آلمان نیز با ۳۱ درصد خوشبینی به متاورس در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند.
جالب اینجاست که مردم این کشورهای پردرآمد کمتر نیز مفهوم متاورس را میشناسند. کمتر از ۳۰ درصد فرانسویها، بلژیکیها و آلمانیها با این مفهوم آشنا هستند.
در بین کشورهایی که بیشترین آشنایی را با این مفهوم دارند، مردم ترکیه با ۸۶ درصد، هندیها با ۸۰ درصد، چینیها با ۷۳ درصد و مردم کرهجنوبی که در زمره کشورهای پردرآمد هم هستند با ۷۱ درصد رکورد دار شناخت متاورساند. از آنسو، ۲۷ درصد لهستانیها با مفهوم متاورس آشنا بوده و بدین ترتیب در انتهای این فهرست قرار میگیرند.
همچنین از پاسخدهندگان پرسیده شد که متاورس در کدام حوزه از زندگی روزمره بیشترین تأثیر را خواهد گذاشت؟ مردم کشورهای در حال توسعهای چون آفریقای جنوبی، چین و هند معتقدند که متاورس در زمینههایی چون یادگیری مجازی، سرگرمی، ارتباطات دیجیتالی و حتی برنامههایی مثل جراحی از راه دور بر زندگی بشر تأثیر میگذارد.
در اینجا هم ژاپنیها، بلژیکیها و فرانسویها که جزو مردم کشورهایی با درآمد بالا محسوب میشوند، کمتر با این ایده که متاورس تأثیر قابلتوجهی بر زندگی مردم خواهد گذاشت، موافق بودند.
مردم کشورهای پیشرفته از متاورس بیشتر استقبال میکنند؟ نه اینطور نیست پاسخ مردم کشورهای مختلف به این سوال که به تاثیرگذاری متاورس در کدام حوزه زندگی روزمره باور دارند؟ بر اساس گزارش ماه آوریل (اردیبهشت) صرافی ارزهای دیجیتال جمینای (Gemini)، نیمی از پاسخدهندگان در هند، برزیل و منطقه آسیا اقیانوسیه اولین ارز دیجیتال خود را در سال میلادی گذشته خریداری کردهاند و از همینرو به نظر میرسد که مردم کشورهای در حال توسعه به ارزهای دیجیتال و بلاک چین نیز مشتاقتر باشند.
این گزارش نشان میدهد تورم و کاهش ارزش پول ملی، بیشترین محرک پذیرش ارزهای دیجیتال در این مناطق بوده و ساکنان کشورهایی که ارزش ارز ملی آنها با سقوطی ۵۰ درصدی یا بیشتر مواجه شده است، پنج برابر بیشتر از کشورهایی که تورم کمتری را تجربه کردهاند، ارز دیجیتال خریدهاند.
ثبت دیدگاه
0دیدگاه
دیدگاهی ثبت نشده است.
اولین نفری باشید که دیدگاهتان ثبت میشود.